Імператорські пінгвіни
Імператорський пінгвін — найбільший сучасний вид пінгвінів. Він розмножується під час антарктичної зими: самці висиджують яйце, переносячи його на лапах під шкіряною складкою, у темряві й сильний холод. Це єдиний вид пінгвінів, що розмножується взимку на морському льоду навколо Антарктиди.
Найбільший пінгвін, що розмножується взимку
